Om oss

SLAB drivs av entreprenören och byggnadsingenjören Lars Lundgren som har jobbat med mobilmastutbyggnaden sedan år 2000. Företagets affärsidé är att erbjuda kunderna skräddarsydda mobilmaster för att underlätta utbyggnaden av mobilnätet och därmed få ökad mobiltäckning i landet. Företaget erbjuder hela kedjan, från beräkning och dimensionering av master till specialproducerade lösningar inklusive projektering. SLAB samarbetar med kvalificerade partners inom beräkning och tillverkning.


Våra strategiska samarbetspartners

Dala Mast & Mobilinstallationer AB (DMMI)

DMMI - Dala Mast & Mobilinstallationer AB

Vår starka partner för antennmontage

DMMI har mångårig erfarenhet av telekom-branschen i Sverige och utomlands och erbjuder sina kunder bland annat byggnation och installation av master och torn, taksiter samt andra byggnader såsom skortstenar och vattentorn, flagpoles med antennsytem och basstationer.

www.dmmi.se

Logotyp Enstaberga

Enstaberga Cementgjuteri AB

Vår starka partner för betongfundament

Enstaberga Cementgjuteri har levererat betongvaror sedan 1920 och är ett till 100 % privatägt bolag. Fabriksbetong levereras till entreprenörer, byggen, lantbruk och privatpersoner, men även färdiga betongprodukter samt uthyrning av verktyg och annan hjälp kring byggnationen.

www.enstabergacement.se

Mugler AG

Mugler AG

Vår starka partner för skräddarsydda TECRYL®-antenntäckningar

Tecryl® är ett speciellt material för antenntäckningar framtaget genom intensiv forskning, simuleringar, mätningar och en mängd olika projekt som genomförs. Det står för kopplingen mellan funktion och design på högsta nivå. Tecryl® släpper igenom radiovågor nästan förlustfritt. Antenntäckningens form, färg och struktur kan skräddarsys för att smälta in i byggnaden eller landskapet. Tecryl® är ett registrerat varumärke som ägs av MUGLER AG.

www.mugler.de

Tau Beräkning

Tau Beräkning

Vår starka partner för beräkningar

Tau Beräkning utför tekniska beräkningar för att garantera produkters säkerhet och kvalitet, förkorta utvecklingstider samt komplettera provning. Företaget har lång erfarenhet av att arbeta med beräkning och simulering inom hållfasthet (FEM) och strömning (CFD).

www.tauberakning.se